Aantal pakketten geleverd door partner Kariboo! neemt alweer toe

Onze partner Kariboo! telde dit jaar 30% extra Kariboo!-spots in België en 50% extra geleverde pakketten. Die stijging heeft grotendeels te maken met volumegroei, en niet alleen in het aantal nieuwe business partners maar ook in het aantal Kariboo!-spots. Bovendien zorgen de hoge kwaliteitseisen die Kariboo! aan zijn operaties stelt eveneens voor een positieve evolutie: de pakketjes hebben - in tegenstelling tot andere pakjesdiensten – een zeer korte doorlooptijd met levering vóór 7u30 in België en reizen mee met een bestaande infrastructuur waardoor er geen extra verkeer wordt ingelast. Goed voor het milieu dus!

De Belgische pakjesdienst profiteert volgens directeur Rolf Vermeulen van een toenemende vraag als gevolg van een groeiend consumentenvertrouwen. “Daarnaast zorgen de investeringen in de strategie van Kariboo!, de beurs- en eindejaarsactiviteiten, de betere naamsbekendheid en de groeiende aantallen nieuwe Kariboo!-spots voor een flinke boost.”

Over ons

AMP is de grootste persdistributeur van België. Al vanaf de start in 1885 als nationale persverdeler is AMP marktleider. Vandaag bedient AMP ruim 5.300 verkooppunten in België. Het bedrijf verdeelt dagelijks meer dan 700.000 magazines en 550.000 kranten, waarvan 325 verschillende magazinetitels en 175 krantentitels. AMP maakt deel uit van de groep bpost.

Uit de blog

Contact

AMP N.V.

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

+32 2 525 14 11

info@ampnet.be

Hoe ons bereiken?

Connect With Us